Kwaliteitsgarantie

Alleen het beste voor uw hond.

 

Hierbij verklaren wij dat ons voedsel wordt geproduceerd door een wettelijke erkende fabrikant voor het produceren en mengen van mengvoedsel.

De erkenning was onder a DEBW 127001 bij Stuttgart Regional Council. Het veterinaire controle getal is SP/A1-BW-5.

De ontwikkeling en productie van ons product komt tot stand door de meest recente wetenschappelijke en technische kennis, in combinatie met het door nauw contact houden met de klant en door de praktische ervaringen van onze klanten. Daarom kunnen wij door middel een hoge mate van innovatie, ervoor zorgen dat de kwaliteit van ons product wordt bewaard.

De kwaliteits controle wordt uitgevoerd in de instellingen van de fabrikant of een derde partij, een onafhankelijk laboratorium. Daarnaast heeft de fabrikant volgens de DIN EN ISO 9001:2008 (Certificate No DE 09/2989 bij SGS-ICS Vereniging voor Milieu-controle en certificatie GmbH.)

Wij gebruiken voor onze hondenvoeding alleen dierlijke eiwitten, welke geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie, dat wil zeggen dieren die zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie, dus geen vlees-en beendermeel afkomstig van destructiebedrijven, de zogenaamde “kadaver beendermeel”.

Op basis van deze controle en kwaliteitseisen, certificeren we dat ons product is vervaardigd op basis van de geldende strenge diervoederwetgeving. Dit is natuurlijk, met name van toepassing op de wetten op het niveau van ongewenste stoffen in diervoeding.

Daardoor is de maximale veiligheid bij het gebruik van ons product gegarandeerd.

Biss 25 Hundefutter,

Andrea Plattfaut